Bosch 95 Amper Start Stop Agm

Bosch 95 Amper Start Stop Agm 
Amper : 95 amper
Volt : 12 volt
Marş Gücü : 850 CCA EN
Ürün Kodu : S5 A13
Bosch Kodu : 0092S5A130
Ebatlar : 175 X 353 X 190 mm
En-boy-yükseklik
Sınıfı :  Start Stop Agm . Agm teknoloji. 
Start stop otomobil ve hafif ticari araçlar için ideal.
562 TL.








Bosch 95 Amper start stop akü, agm teknoloji olarak üretilmiştir. Start stop sistemli araçlar için sistemi besleyen en önemli güç kaynağıdır. Agm aküler yüksek marş basma gücüne sahip ve araçta bulunan elektriksel donanımı besleyecek şekilde tasarlanmıştır. Aracın her dur kalk esnasında marş yapmasını sağlayan enerji kaynağı aküdür, çok fazla marş yapmak aküyü yorar ve deforme olmasına sebep olur bunun içindir ki çok dayanıklı ve güçlü bir aküye ihtiyaç vardır. Agm teknoloji bu gereksinimleri karşılamak için icat edilmiştir ve başarılı olmuştur.     Tam bakımsızdır. Standart akülere göre 3 kat daha fazla ömre sahiptir. 
Bir agm akü bulunan araçta akü değişimi yapılacaksa mutlaka yine agm akü takılması gerekir, başka seri aküler kısa sürede deforme olur ve start stop sistem çalışmaz.
 Agm aküler yüksek segment start stop sistemli araçlar da kullanılır.

Start stoplu aracınızın aküsünü değişim yapmadan önce aracınızın aküsünün üstünde bulunan teknik detaylara bakıp ihtiyacınızı belirleyiniz. Akü üzerin de amper, volt, seri kodu ve agm veya efb gibi teknik bilgiler yazmaktadır.

İstanbul içi kapıda montaj ve kredi kartıyla ödeme seçeneği vardır. Sipariş için bize ulaşarak aracınız için uygun akü seçimi yapabilir ve destek alabilirsiniz.